O nama

Zašto GO WILD?

Ovdje si jer baš kao i mi, voliš aktivnosti na otvorenom. Planinariš, voziš bicikl, šetaš u prirodi… Znaš da je planinske vrhove najbolje osvojiti planinareći, a cestovne i makadamske dionice najzabavnije odvoziti biciklom. No, neke nezaboravne vizure moguće je doživjeti jedino iz kajaka! Kako bismo ti približili užitak laganog veslanja, prepuštanje mirnom toku rijeke ili chillanje na sredini jezera, odlučili smo osim planinarskih i biciklističkih izleta pokrenuti i kajak avanture. Sve skupa nazvali smo – GO WILD!

Za koga?

Za svakoga!

Za svaki planinarski i biciklistički izlet napomenut ćemo koliko je zahtjevan i koja ti je oprema potrebna.

Kajakariti odlazimo isključivo na mirne rijeke i jezera, pa ti zato nije potrebna nikakva posebna fizička sprema. Podučit ćemo te tehnici veslanja koju ćeš savladati u samo nekoliko minuta. Opremu ne moraš kupovati jer smo se za to pobrinuli mi. Osigurat ćemo ti kajak, veslo, sigurnosni prsluk i vodonepropusnu torbu za tvoje stvari. Jedini uvjet je da znaš plivati, pa ti preostaje samo – UŽIVATI!

Sigurni smo da ćeš pronaći nešto za sebe!

Srećko

Rođen sam i živim u Zagrebu. Pobornik sam aktivnog
boravka u prirodi i strastveni promotor prirodnih ljepota naše zemlje. 2012. godine osnovao sam pustolovno-ekološku udrugu AktivNatura, sada planinarsko društvo AktivNatura u kojem sam tajnik. Zalažem se za očuvanje prirode i osvještavanje građana o vrijednostima prirodne i kulturne baštine. Idejni sam začetnik prve hrvatske dugometražne turističko-planinarske staze Via Adriatica Trail na temu koje sam održao više od 40 foto-prezentacija. U arhivi imam više od 50.000 fotografija sa svojih pustolovina. Vodio sam više od 200 planinarskih, 50 biciklističkih i 30 kajakaških izleta. Očaran sam rijekama.

Bruno

Rođen sam u Puli, a odrastao sam i živim u Zagrebu. Oduvijek sam volio istraživati i biti aktivan, pa sam se tako okušao u veslanju, mačevanju, tenisu, ronjenju, jedrenju, windsufringu, snowbordingu, špiljarenju, planinarenju, brdskom biciklizmu i kajakarenju.

Turistički sam vodič za Zagreb i vlasnik turističke agencije Klaracomm za razgledavanje grada na biciklima Blue Bike i organiziranje višednevnih tura po Hrvatskoj i regiji Croescape. Potpredsjednik sam planinarskog društva AktivNatura i jedan od začetnika dugometražne turističko-planinarske staze Via Adriatica Trail. Poludio za kajakarenjem.

Što o nama kažu drugi

“Dragi Bruno, dragi Srećko,

Hvala vam na današnjem lijepom i ugodnom izletu…zaista sam uživala
Vaša susretljivost, neposrednost, briga za svakog sudionika (a posebno za mene 🤗) i strpljivost su vrhunski i zavrijeđujete svaku pohvalu
Dečki, baku ste oduševili!
Veselim se novom susretu sa vama!
Hvala vam od ❤
Maja Nana
 
—————–
“Danas smo obišli 3 napuštena kamenoloma na Medvednici – Bizek, Ivanec i Podsused. Jedno posebno iskustvo, 10-ak km nevjerojatnih staza 🤩 Hvala Bruno i Srećko, bilo je fenomenalno, jedva čekamo nove avanture.”
Nika Vandekar
——————
“Top izlet, stručno vodstvo, super ekipa, savršeni prizori …di ćeš bolje na prvi dan proljeća!”
Andrea Parotat
—————–
GO WILD Adventures – kako i ime kaže, tako je i bilo. Uzbudljiva tura po kamenolomima. Zapratite dečke i pridružite se izletima GO WILD.”
Manuela Tunjić
—————–
“Danas smo išli na prvi službeni izlet GO WILD Adventures! I bilo nam je sjajno! Staza 3 kamenoloma (Bizek, Ivanec, Podsused) totalno super posložena (bravo Srećko i Bruno), nemarkirana, tako da bih solo našla niti jedan od navedenih😅. Totalno osvježenje za Medvednicu vikendom, ljudi skoro pa nula, a i na vrhovima kamenoloma se otvore lijepi vidici.”
Iva Stiplošek
—————–
“Bilo je odlično. Izvrsna ideja za upoznat dio Medvednice koji je izvan planinarskih staza, nema ljudi, zabavni organizatori i vodiči Bruno i Srećko, i cijela ekipa danas na izletu za pet. O pesekima da i ne govorimo.
Željka Mirčić
—————–
“Bilo je sjajno, savršen prvi proljetni dan! ❤️
Sanja Gerovac
—————–
“Super je bilo!”
Monika Kovaljesko
JAVI NAM SE!

    0
    izleta
    0
    fotografija
    Follow Us